Spring naar hoofd-inhoud

Quality construction

Suteki Wood System

Suteki Home is gebouwd met het gepatenteerde palenbalkensysteem Suteki Wood System®, ontwikkeld in Japan en gecertificeerd door Europese instellingen.

Gecertificeerd door het CSTB; European Technical Assessment ETA-14/0216

Concept

Simple:
“Simple is best” – principe: eenvoudig en logisch palenbalkensysteem zonder bouten en schroeven.

Strong:
Supersterke combinatie van koolstofstalen connectors en gelamelleerd hout, bestand tegen aardbevingen van meer dan 7 op de Richterschaal.

Sustainable:
Plant bomen, plant je thuis. Bomen nemen CO₂ op en geven zuurstof af. 1 m³ hout = 1 ton CO₂.

Zekerheid en Kwaliteit

Suteki Home is ontwikkeld door de Japanse beursgenoteerde groep Nice Holdings en voorgesteld in Europa door Suteki Europe NV.

De groep Nice Holdings is gespecialiseerd in de groothandel van bouwmateriaal en het ontwikkelen van residentiële bouwprojecten in Japan en Zuidoost-Azië sinds 1950.

Sindsdien heeft de groep meer dan 100.000 bouwprojecten (waaronder 10.000 Suteki Homes) gerealiseerd. Deze kennis en ervaring deelt Nice Holdings met Europe via haar dochteronderneming Suteki Europe NV met Suteki Home en Suteki Wood System.

Suteki Europe engageert zich op lange termijn voor ecologisch bouwen met haar fabriek in Oostenrijk.

Suteki Home: Nice Life Style

Een energie-efficiënt huis = zowel ecologisch als economisch interessant

Er zijn 3 types Suteki Homes, gebaseerd op energieverbruik:

  • Lage-energie woning
  • BEN-woning (bijna-energie-neutraal)
  • Passiefhuis

Een Suteki Home past zich zonder moeite aan aan uw gezinssituatie. Toekomstige renovaties en uitbreidingen kunnen worden ingetekend tijdens het ontwerpen. Grote ruimtes worden eenvoudig verdeeld in kleinere kamers en omgekeerd.

Suteki Home gebruikt eenvoudige en moderne ontwerpen voor de integratie van  hout. Hout is bij ons een structureel alsook een decoratief element. Daarnaast is er steeds de mogelijkheid om de palen en balken uit het zicht te houden door ze te verwerken in het plafond.

Wij bieden een doorgedreven handhaving van de hoogste kwaliteitsstandaarden. Daarnaast kan u rekenen op een nauwgezette opvolging van ieder project van ontwerp tot afwerking door eigen personeel.

Suteki Home is gebouwd met het gepatenteerde palenbalkensysteem Suteki Wood System®, ontwikkeld in Japan en gecertificeerd door de Europese instellingen.