Spring naar hoofd-inhoud

Het houtgevoel van Suteki Home

Een thuis is een symbiose tussen de mens en de natuur.
Een thuis is waar er gezonde lucht is en waar men zich kan warmen.

De natuur is onze inspiratiebron die ons sinds mensenheugenis bouwmaterialen en – technieken aanreikt om droomhuizen te bouwen.

Suteki Home herinterpreteert de natuur op een moderne wijze door haar revolutionaire projecten op vlak van ontwerp en levensvisie. Dit stelt de bewoner in staat tot zelfexpressie door het bouwen van zijn eigen huis.

Eenvoudig & Modern

Suteki Home gebruikt eenvoudige moderne ontwerpconcepten voor de integratie van hout als structureel en decoratief element.

Er is steeds de mogelijkheid om palen en balken uit het zicht te houden door ze te verwerken in het plafond.

Suteki Home: Nice Life Style

Een energie-efficiënt huis = zowel ecologisch als economisch interessant

Er zijn 3 types Suteki Homes, gebaseerd op energieverbruik:

  • Lage-energie woning
  • BEN-woning (bijna-energie-neutraal)
  • Passiefhuis

Een Suteki Home past zich zonder moeite aan aan uw gezinssituatie. Toekomstige renovaties en uitbreidingen kunnen worden ingetekend tijdens het ontwerpen. Grote ruimtes worden eenvoudig verdeeld in kleinere kamers en omgekeerd.

Suteki Home gebruikt eenvoudige en moderne ontwerpen voor de integratie van  hout. Hout is bij ons een structureel alsook een decoratief element. Daarnaast is er steeds de mogelijkheid om de palen en balken uit het zicht te houden door ze te verwerken in het plafond.

Wij bieden een doorgedreven handhaving van de hoogste kwaliteitsstandaarden. Daarnaast kan u rekenen op een nauwgezette opvolging van ieder project van ontwerp tot afwerking door eigen personeel.

Suteki Home is gebouwd met het gepatenteerde palenbalkensysteem Suteki Wood System®, ontwikkeld in Japan en gecertificeerd door de Europese instellingen.